вторник, 2 апреля 2024 г.

 02 квітня 2024 року відбулося засідання педагогічної ради на тему «Національно-патріотичне виховання як засіб формування соціально-громадянської компетентності учасників освітнього процесу». На зустрічі розглядалося актуальне питання патріотичного виховання як головної складової національної безпеки держави. Учителі ділилися досвідом та педагогічними ідеями виховання в учнів патріотизму на уроках історії, математики, захисту України та в позаурочний час.

Не оминули увагою й не менш важливе питання профілактики ризикової поведінки школярів та роботи з батьками щодо попередження негативних проявів дітей під час воєнного стану. Адже доведено, що робота з попередження й подолання негативних проявів у поведінці забезпечує ефективність процесу формування адекватної поведінки у дітей, а для досягнення необхідного ефекту робота у цьому напрямку має бути комплексною у тісній співпраці з батьками.
На засідання педагогічної ради була запрошена шкільна команда «Божевільні генії», яка реалізовує проєкт «Total безпека». Члени команди провели тренінг з безпеки життєдіяльності, на якому педагоги відпрацювали практичні навички з надання домедичної допомоги: накладання турнікету на різні частини тіла, здійснення серцево-легеневої реанімації на менекені та гасіння небезпечної пожежі з допомогою доповненої реальності 3D-окулярів.















Комментариев нет:

Отправить комментарий