вторник, 9 ноября 2021 г.

 


Діти під час дистанційного навчання перебувають вдома та потребують батьківської підтримки й психологічної допомоги. Пропонуємо вам декілька порад щодо організації дистанційного навчання:
1. Допоможіть дітям відповідально віднестися до опанування знань.
2. Слідкуйте за графіком освітнього процесу, не допускайте відставання, адже надолужити згаяне буде важче.
3. Допоможіть вашій дитині, якщо у неї щось не виходить, підтримайте.
4. Хваліть їх за виконану роботу. Діти завжди націлені на конкретний результат.
5. Дозволяйте у визначений час спілкування онлайн. Лист або дзвінок другу та вчителю стане в нагоді. Приємне спілкування й корисна порада допоможуть вирішити будь-яке завдання.
6. Пам'ятайте, що вчителі завжди готові поспілкуватися з вами та вашими дітьми в різний спосіб, надати консультацію чи практичну допомогу, але у робочий час.
7. Звертайте увагу на домашні завдання як навчальний інструмент до самостійності, а не покарання.
Рекомендації для учнів під час дистанційного навчання:
1. Дотримуйтесь режиму дня. Важливо, щоб у вас були чіткі очікування щодо того, що буде відбуватися упродовж дня – коли буде час для навчання, а коли – для читання й відпочинку.
2. Підтримуйте контакт із друзями й близькими, бо це знизить рівень стресу. Також спілкуйтеся з близькими і родичами, яких ви тимчасово не можете відвідати особисто.
3. Беріть участь у домашніх справах. Домашні обов'язки потрібні для того, щоб здобути навички, які будуть корисні у дорослому житті. Розвиток цих умінь додасть впевненості в майбутньому.
4. Читайте книги. Читання знижує стрес. Доведено, що лише шість хвилин читання знижує рівень стресу на 65%. Навіть від нудьги рятує. Цікавий сюжет художнього твору відволікає від проблем та заспокоює.
5. Слідкуйте за своїм здоров’ям. Виконуйте фізичні вправи, вживайте корисну їжу, вчасно лягайте спати. Це підвищує нашу дієздатність та позитивно впливає на імунітет.
Бажаємо усім бадьорості духу, міцного здоров’я, сталевих нервів!
Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі

Комментариев нет:

Отправить комментарий