воскресенье, 14 января 2024 г.

 Сьогодні, у цей по-справжньому зимовий день, ми від щирих, добрих, відкритих сердець вітаємо з Днем народження нашого справедливого, компетентного, мудрого директора! Олександре Володимировичу, прийміть найкращі побажання у Ваш день.

Ми бажаємо Вам рівної дороги до успіху і мрії, надійної підтримки рідних і близьких, добрих друзів і колег, поваги і шани, високих досягнень у Вашій діяльності, величезного щастя і щирої любові! Бажаємо завжди впевнено діяти й оптимістично дивитися вперед, ніколи не залишати без реалізації своїх ідей і планів, постійно перебувати в статусі успішної людини, вірити у свою удачу й виправдовувати будь-які сподівання. Ми завжди поруч, готові підтримати Вас у будь-яких починаннях.
Хай здоров’я й сили будуть завжди надійними супутниками, а знання, досвід і навички приводять до неймовірних досягнень. Хай усі Ваші ідеї успішно здійснюються, усі прогнози неодмінно збуваються, а всі дороги будуть відкриті! Хай попереду чекає безліч перемог! І, звичайно, серед них – найважливіша! Хай буде мир і злагода в родині, у нашому місті і в усій Україні!
З повагою колектив школи




Комментариев нет:

Отправить комментарий