вторник, 12 декабря 2023 г.

 

Національним агентством з питань запобігання корупції ініційовано проведення у школах Тижня доброчесності з 27 листопада по 9 грудня 2023 року.

Мета Тижня – знайомство учнівства з поняттям «доброчесність», актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки.

Щороку наш заклад долучається до проведення “Тижня доброчесності”.

Враховуючи виклики сьогодення, серед учнів були проведені заходи спрямовані на формування навичок безпечної та доброчесної поведінки у воєнний час.

Разом із здобувачами освіти ми розібрали те, як бути доброчесними в мережі, щоб допомогти ЗСУ, а не зашкодити.  Обговорили добірку матеріалів з інформаційної самооборони у рамках проєкту “Доброчесність онлайн”, адже  зараз будь-який правильний вчинок  українця, зокрема у цифровому просторі, наближає нас до перемоги.

Класні керівники 1-11 класів також провели пізнавальні й цікаві години спілкування: «Кодекс честі у навчанні», «Скажемо плагіату - НІ!», «Твої знання – твій капітал!», «Академічна доброчесність у школі». На власних прикладах ми, педагоги, можемо показати дітям, як це – поводитися доброчесно й бути гідним громадянином України.

 














Комментариев нет:

Отправить комментарий