суббота, 3 февраля 2024 г.

 03 лютого Школа Майбутнього Першокласника «Кмітливі Їжаченята» розкрила свої обійми новим майбутнім учням та їхнім батькам. Це був яскравий, цікавий та насичений день. Знайомство пройшло у незвичній ігровій формі. За методикою Вікторії Назаревич, щоб почуватися комфортно й не відчувати тривожності, кожен учасник отримав пухнастого терапевтичного їжачка, який закріпили на ручці у дитини. Він допомагав малечі протягом усього заняття. Разом зі своїм новим другом діти сміливо виходили до дошки, говорили про себе, виконували математичні завдання, гралися, танцювали, проявляли емоції. З іграшкою-антистресом діти робили й аплікацію «Повітряна куля», на яку посадили їжачка й разом з ним відправилися у політ до Країни Знань.

Також до дітей завітав шкільний офіцер безпеки, який пояснив малюкам, що у школі вони завжди у безпеці та передав діткам завдання від Песика Патрона. Діти познайомилися з правилами дій під час повітряної тривоги, здійснили евакуацію до шкільного сховища і знайшли там солодкі призи від песика. Екскурсія закладом допомогла діткам познайомитися зі школою та дізнатися, де знаходяться важливі місця для учнів.
Перше знайомство пройшло весело та цікаво, бо розумники й розумнички, винахідники та дослідники прийшли сьогодні до нас. Гарні, кмітливі та вихованні! На завершення зустрічі діти отримали в подарунок пазли-розмальовки.
Дорогі батьки!!! Від щирого серця вітаємо вас з початком нового надважливого етапу в житті вашої дитини. До наступних зустрічей. Чекаємо з нетерпінням!
Наші заняття проходять кожної суботи з 09.00-11.00 год. Приєднуйтеся до нашої школи «Кмітливих Їжаченят».
Додаткову інформацію ви можете дізнатися у вчителя Градовськоі Олени Володимирівни,
тел.+380668873162












Комментариев нет:

Отправить комментарий