пятница, 1 сентября 2023 г.

 Останнім часом все більше уваги приділяється якості освіти в Україні. Одним із чинників, що визначають якість навчання, є результати НМТ. Тому Департамент освіти Миколаївської області вирішив вшанувати та преміювати найкращих вчителів та учнів, які досягли вражаючих результатів у цьому випробуванні.

Однією з нагороджених цією престижною відзнакою стала учениця 11 класу ЗОШ №2 міста Вознесенська Шелеп Ольга. За набрані 200 балів з НМТ з української та англійської мов, вона отримала грошову премію у розмірі 20 000 грн., а вчителі Догар Світлана Ярославівна та Зубар Ірина Анатоліївна, отримали премію у розмірі 10 000 грн. від Департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації.
Преміювання вчителів та учнів - це не просто формальна церемонія, але й визнання їхньої праці та зусиль, витрачених на досягнення високих результатів. Вчителі, які допомагали учням готуватися до НМТ, отримують оцінку своєї професійності та визнання колег. Учні також отримують можливість відчути себе впевненими у своїх силах та побачити, що їхні результати цінуються і відзначаються. Це стимулює їх до подальших досягнень і знань.
Нагородження Шелеп Ольги стало прикладом для інших учнів, мотивуючи їх до більш серйозного підходу до навчання та досягнення якісних результатів. Це також є підтвердженням того, що якщо працювати наполегливо та цілеспрямовано, можна досягти бажаних цілей. Вчителі та учні - це ключові фігури у системі освіти, і визнання та підтримка їхньої праці є дуже важливими для подальшого розвитку освіти в Україні.


Комментариев нет:

Отправить комментарий