понедельник, 4 сентября 2023 г.

 Свято 1 Вересня – сповнений радості й надії початок навчального року!

Щороку свято 1 Вересня приносить велику радість та заряд енергії учням Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. І цей рік не став винятком. Не зважаючи на складну ситуацію, спричинену загрозою обстрілів російською федерацією, у школі вдалося організувати свято, яке пройшло на високому рівні. Учні 1-4 та 10-11 класів зібрались в одному місці, щоб відзначити старт нового навчального року.
Святковий настрій стає відчутним із самого початку, коли учні зустрічаються зі своїми класними керівниками і разом шикуються на традиційну лінійку. Святкова програма розпочинається з церемонії відкриття лінійки та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів-захисників, адже завдяки їхньому героїзму взагалі є можливість вчитися за партами, Лунає промова директора школи Волкова Олександра Володимировича, який передає вітання всім присутнім і відсутнім з відомих причин учасникам освітнього процесу. Його слова надихають учнів на нові звершення та перспективу успіху в навчанні.
До вітань долучаються одинадцятикласники. Емоційні виступи випускників роблять це свято незабутнім. Учні 11-А класу підготували для першачків танцювальний флешмоб, а 11-Б класу емоційну пісню. Зворушливо розповідають про свої мрії й найменші учні школи, які з нетерпінням відправилися на свій перший, але не останній в житті урок.
Таке свято створює особливу атмосферу в школі та формує початкову позитивну мотивацію учнів. Воно показує, що навчальний рік, хоч і розпочинається в складних умовах, але буде насичений радістю, творчістю та можливостями для самореалізації. Хай цей новий навчальний рік буде успішним та допоможе кожному учневі розвинути свої здібності та знайти своє покликання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий