суббота, 8 апреля 2023 г.

 ПРОЩАВАЙ, БУКВАРИКУ!

У Центрі дитячої та юнацької творчості для першачків відбулося унікальне свято - "Прощання з Буквариком". Для дітей це був незабутній захід, адже головним героєм свята став Пес Патрон.
Діти в захопленні зустріли ведучу, яка наголосила, що всі зібралися для прощання з Буквариком. Вона пояснила дітям, що це свято є особливим для першачків тому, що Букварик розкриє для них двері в нову пригоду. Під гучні оплески гостей запросили господаря свята - Букварика. Але він прийшов сумний, бо загубив деякі букви. На допомогу Букварику покликали Пса Патрона, який розшукував втрачені букви. Щоб знайти літеру й повернути Букварику, діти добирали й називали слова на цю букву. У цей час не залишалося місця для нудьги, бо свято було насичене цікавими забавами: грали в рухливі ігри, співали пісню, виконували руханку "Пес Патрон".
У кінці свята першачки отримали свідоцтва Нової Української школи про те, що закінчили курс навчання за букварем та отримали звання Друг Букваря. Пес Патрон на згадку подарував всім дітям солодкі призи за креативність та сміливість. Це свято діти стало незабутньою й цікавою пригодою, яку вони пройшли з Буквариком та Псом Патроном. Свято прощання з Буквариком було насправді незабутнім та вражаючим!










Комментариев нет:

Отправить комментарий