понедельник, 20 марта 2023 г.

 Шановні батьки, як і обіцяли, інформуємо вас про перебіг подій навколо підготовки найпростіших укриттів в підвальних приміщеннях нашої школи.

Після прийняття рішення про виділення нам відповідного фінансування (1 110 532 грн.), було оголошено проведення процедури закупівлі на надання відповідних послуг. Як результат – обрали переможця, який запропонував найнижчу ціну – 929 499 грн. Ним став ФОП «Орлов В.Ю.».
На сьогоднішній день укладено договір підряду й підрядник приступив до виконання робіт. Терміни закінчення робіт – 9 червня 2023 року. Крім цього, нами було отримано дизельний генератор потужністю 10 кВт, а це дасть можливість забезпечити наші укриття постачанням електроенергії в період її відсутності. Також було виділено кошти на закупівлю шанцевого інструменту (лопати, сокири, ломи) для укриттів в підвальних приміщеннях.
Ми щиро вдячні за розуміння й фінансову підтримку депутатам Вознесенської міської ради та її виконавчому комітету Міська влада Вознесенська на чолі з міським головою Євгенієм Величком, донорським організаціям та всім причетним до вирішення нагальних питань безпеки в навчальних закладах міста. Це дасть можливість підготувати на новий 2023-2024 навчальний рік необхідну безпекову складову для початку нового навчального року в звичному форматі (за партою).
Віримо в ЗСУ, віримо в перемогу! Україна понад усе!

Комментариев нет:

Отправить комментарий