четверг, 18 февраля 2021 г.

 

Предметні тижні в школі – одна з найцікавіших форм організації освітнього процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити себе. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво та пізнавально. Для кожної особистості розвиток її комунікативних умінь іноземною мовою є надзвичайно важливим.

Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, поглиблення інтересу до творчості, розвиток логічного мислення, пам'яті та уваги учнів.

Учителі англійської мови Скрібець О.В., Ковердюк А. С. та Зубар І.А. проводили уроки-змагання, дискусії, чаювання та квести з учнями 1-11 класів, а саме: "Who is the smartest?","Who knows literature the best? ", тематичні уроки "Day by day", "Weather mix", "My toys", "Valentine's Day".

Мета предметного тижня була досягнена, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили в різноманітних конкурсах.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо демонструвати гарні результати та зацікавленість у розширенні своїх знань!












Комментариев нет:

Отправить комментарий