понедельник, 1 февраля 2021 г.


 

У єдності – наша сила!

Хочемо висловити велику подяку за довіру й за високу оцінку діяльності нашої первинної профспілкової організації під керівництвом Догар С.Я, яка вже 33 роки працює у Вознесенській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Ми  без усяких сумнівів можемо  сказати: кращого колективу немає  й бути не може! Наша профспілкова  організація налічує 58 осіб, які всі є членами профспілки. Що об’єднує  таких різних за темпераментом та характером, за вподобаннями  й  поглядами людей? Такою об’єднувальною ланкою є голова профспілки Догар Світлана Ярославівна, якій  колектив уже втретє висловлює свою довіру, обираючи  лідером профспілки.

Метою нашої профспілкової організації є представництво, захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів своїх членів.

        У нашому колективі немає байдужих. Профспілковий комітет – це  однодумці, помічники, порадники. У кожного – свій спектр роботи, а разом ми – сила!

Уся робота профспілкового комітету  спрямована на згуртування колективу, підтримання здорового мікроклімату серед колег, на те, щоб кожен почував себе необхідним, бажаним, неповторним. У нас прекрасний колектив, нам є чим пишатися. Ми горді за свою школу й розуміємо, що кожен має вкласти душу в улюблену справу навчання та виховання підростаючого покоління.

Усі  радісні  й сумні події ми ділимо на всіх. Нам добре разом. У колективі створено атмосферу доброзичливості, взаємодопомоги та взаємоповаги. Це так. Усі сучасні реалії, електронні петиції, Усеукраїнські акції, вимоги щодо зміни рівня заробітної плати, представництво наших освітянських інтересів на всіх рівнях, контроль за безпекою на роботі і ще безліч щоденних клопотів – усе це турботи нашої первинки.   Вирішуємо всі проблеми разом, адже лише в єдності профспілкових лав – сила, надія, упевненість у майбутньому.

Цього року наша первинна організація посіла І місце в обласному огляді-конкурсі «На кращу первинну профспілкову організацію працівників освіти» й отримали грошову винагороду.

Наша профспілкова організація продовжує працювати. Хочемо в майбутнє взяти  з собою тільки  хороше, а всі невдачі й промахи залишити  в минулому. Нехай спілчанська  робота ознаменується ще більшими успіхами. Нехай поряд буде менше скептиків, які  говорять про  непотрібність  профспілки. Адже в єдності – наша сила!

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий