понедельник, 12 июня 2023 г.

 Любі діти, наші дев’ятикласники!

Ось і пролетіли дев’ять років навчання в нашому закладі. Ці роки були сповнені цікавими шкільними турботами, світлими надіями, гарними сподіваннями, а інколи й гіркими розчаруваннями, окремими невдачами і великими перемогами. І ось нарешті ви отримуєте свій перший освітній документ – свідоцтво про базову загальну середню освіту. Ви наближали щодня цей день своєю сумлінною працею. Вітаємо з успішним завершенням чергового етапу навчання! Серед найяскравіших здобувачів освіти 2023 року є три відмінниці – учениці 9-Б класу: Жосан Крістіна, Кийко Софія, Ювіца Юлія, - які отримують свідоцтва з відзнакою.
Дорогі діти, сьогодні для вас відкрито нову й чудову сторінку життя – перед вами стоїть вибір: продовжити навчання в 10 класі чи зробити перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й щастя й добробут ваших родин і друзів, перспективи нашого міста, нашої держави.
Тож бажаємо кожному з вас упевненості в собі, у своїх силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою щасливу долю! І до зустрічі в новому навчальному році.
А тим, хто вирішив почати нове, самостійне життя, ми хочемо побажати легкого подолання перешкод на шляху до наміченої мети. Хай сьогоднішній день буде успішним стартом дорослого життя. Злагоди вам, миру та добробуту. Хай вам завжди щастить! Удачі вам, любі наші учні!


































Комментариев нет:

Отправить комментарий