пятница, 30 сентября 2022 г.

 День учителя - одне із найяскравіших осінніх свят!

Щорічно в Україні в першу неділю жовтня відзначають свято - День працівників освіти. Це свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей, тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному дорогу у велике життя. Адже педагог — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними.
Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників, перемоги учнів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта наших учнів постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Нехай натхненно починається кожен новий день. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість!
Особливі вітання також працівникам освіти, які сьогодні перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за натхненну працю, мудрість і знання. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.
День працівників освіти – це особливе свято для всіх чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя дітям. Адже для асистентів вчителя, секретаря, завідуючої господарством, техпрацівниць, сторожів, бібліотекаря, медичної сестри, двірників, бухгалтера робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі. Дякуємо за вашу чесну, важку працю, за цей неймовірний вклад, за все, що ви робите день за днем. З повагою адміністрація та профспілковий комітет!

Комментариев нет:

Отправить комментарий