пятница, 1 октября 2021 г.

 50 років відданої праці

Початок жовтня завжди насичений святковою, хвилюючою атмосферою напередодні професійного свята всіх працівників освіти. У цю мить хочеться привітати шановну колегу, прекрасного педагога, чудову людину Генералову Людмилу Іванівну. 50 років свого життя вона віддала школі. Це роки натхнення, любові, турботи про дітей – її учнів. Долею їй судилося стати справжнім Учителем: щирим і творчим, мудрим і вимогливим, толерантним і справедливим. Людмила Іванівна завжди вчила своїх учнів шукати істину, прищеплювала любов до свого предмета. Серед її випускників багато успішних людей – це лікарі, юристи, учителі, військові. І коли вона зустрічає своїх учнів, серце вчителя наповнюється радістю та гордістю за них. І хоча Людмила Іванівна вже пішла на заслужений відпочинок, для нас, колег, та школярів багатьох поколінь залишається прикладом відданості своїй справі, високого професіоналізму, інтелігентності та небайдужості.
Людмила Іванівна багато років була керівником методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу. Своїм багатим досвідом ділилася з колегами, допомагала впроваджувати сучасні методи навчання.
Ця чудова жінка виховала гарних, успішних дітей – доньку та сина, і як турботлива бабуся радіє успіхам своїх онуків.
Ми, Людмило Іванівно, щиро вдячні Вам за самовіддану працю, професіоналізм, за душевне тепло, за поради, подаровані нам. Зичимо міцного здоров’я, добробуту, довголіття. Дякуємо, що гідно несете світле й почесне звання – Учитель!
Сьогодні вітання щирі
Ми вам принесли з любов'ю.
Живіть удобрі і мирі!
Хай буде міцним здоров'я!
Спасибі Вам за серце золоте,
За мудрість, за турботу і терпіння,
Посіяне Вашою любов'ю проросте,
Бо сходи тіі з доброго насіння!
З повагою колектив Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ст..№2




Комментариев нет:

Отправить комментарий