четверг, 4 марта 2021 г.

 

Природа. Пори року

 Щосуботи допитлива малеча дізнається багато нового та цікавого, а допомагають їм у цьому класоводи Вальо І.М. та Репушевська О.В.

Не стала винятком і нинішня. Разом із дідусем Годинником діти віртуально мандрували порами року, пригадували назви та ознаки кожного місяця, складали   невеличкі розповіді з власного досвіду, вчилися  вживати антоніми і синоніми, розширювали просторові та часові уявлення (порівну, склад числа 4, лічба в межах 8, різноманіття геометричних фігур).

Продовжила дивувати майбутніх школярів Кийко О.А., яка презентувала діткам цікавий світ інформатики. Спочатку всі ретельно вивчили правила безпеки для роботи на комп’ютері, а потім училися самостійно користуватися мишкою, клавіатурою,працювативграфічномута текстовому редакторахкористувалися калькулятором. Діти малювали, конструювали; закріплювали знання про геометричні фігури, величину, колір; вчилися працювати індивідуально, осмислено вибирати спосіб дії для розв’язку завдань; тренували швидкість дій та мислення («Намалюй геометричні фігури», «Веселе Сонечко», «Ялинка»,  «Домалюй»).

Усі залишилися задоволеними, а наші вчителі готові дарувати нові знання й з нетерпінням чекають на своїх учнів наступної суботи.

 























Комментариев нет:

Отправить комментарий