понедельник, 2 сентября 2019 г.


ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ
Перше вересня – це щось більше ніж просто початок осені. Це свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями.
 Під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер на майданчик перед навчальним закладом перші вчителі вивели поповнення шкільної родини. Першокласники, слухаючи побажання і настанови,  і самі,   затинаючись від хвилювання, розповідали вивчені з батьками вірші,  із цікавістю роздивлялися двір, по якому йому можна буде побігати на перерві або шукали поглядом рідні і знайомі обличчя. Разом із одинадцятикласниками вони підготували сюрприз для усієї школи – танцювальний флешмоб.
Слова вітань лунали і від директора школи Єрмакової Тамари Леонідівни, яка зазначила, що це свято кожного з нас, адже всі ми ходили в школу. Вона побажала першокласникам, аби вони сміливо крокували країною знань.
Святковий настрій усіх присутніх підтримали пісні у виконанні Караульної Олени, учениці 10 класу, ансамблю «Зорецвіт».  Герої мультфільму Сімка та Нулик допомогли зібратися до школи Губці Бобу.
На згадку про свято учні 11 класу вручили першокласникам подарунки. На такій урочистій ноті свято першого дзвоника було закінчено.











Комментариев нет:

Отправить комментарий